Ilmanvaihtohuolto ja

-puhdistus

Yksityistaloudet

Yritykset

Julkiset toimijat

 

Ilmanvaihtokanavien huolto ja puhdistus

T&T Air Oy toteuttaa asiantuntevasti kaikki ilmastoinnin ja ilmanvaihdon ylläpitoon liittyvät työt. Hoidamme ilmanvaihdon säädöt ja ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä isommissa urakkakohteissa että yksittäistilauksena.

 

Tavoitteemme on aina asiakkaan tyytyväisyys sekä laadukas työjälki. Laadun takeena asiakkaamme saa aina työstämme raportin, josta selviää puhdistuksen laajuus sekä tarkkuus digikuvien kera. Pöytäkirja mittauksista ja säädöistä liitetään luonnollisesti mukaan raporttiin.

Ota yhteyttä

Säännöllinen huolto parantaa sisäilman laatua

Ilmanvaihtokanavat vaativat säännöllistä huoltoa ja puhdistusta noin viiden vuoden välein. Säännöllisillä huoltotoimilla vaikutetaan sisäilman laatuun merkittävästi. Huono huoneilma voi aiheuttaa flunssaa, nenän tukkoisuutta ja vuotavia silmiä.

IV-kanavien huolto ja puhdistaminen on tarpeen, koska ajan kuluessa kanaviin jää epäpuhtauksia, jotka saattavat heikentää ilmanvaihdon tehoa. Päänsärky, jatkuva flunssa tai tukkoisuus ovat oireita, joihin IV-kanavien puhdistuksella voi saada merkittävän avun.

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus edesauttaa kotisi huoneilmaa pysymään hyvänä. Näin asumisviihtyvyys paranee, kun asukkaiden ei tarvitse kärsiä oireista, joita pölyinen ilma voi aiheuttaa.

T&T Air Oy on kokenut IV-alan ammattilainen. Olemme puhdistaneet ja huoltaneet lukuisia omakotitalojen sekä kerros- ja rivitalojen ilmanvaihtojärjestelmiä. Palvelemme myös yritysasiakkaita ja julkisia toimijoita. Olemme puhdistaneet ja huoltaneet erilaisten yritysten, ravintoloiden ja liikekeskusten ilmanvaihtokanavia. Asiakkainamme ovat useat toimialueemme päiväkodit, koulut, terveyskeskukset, palvelutalot ja sairaalat.  

Toimimme asiakaskeskeisesti. Ilmanvaihdon huolto- ja puhdistustöiden suunnittelulla pyrimme aina siihen, että työstä syntyy mahdollisimman vähän häiriötä ja haittaa asiakkaidemme toimintaan.

Palvelupakettimme

  • IV-kanavien mekaaninen puhdistus

  • IV-koneen puhdistus ja suodattimen vaihto

  • liesituulettimen rasvakanavan puhdistus

  • huippuimurin puhdistus

  • venttiilien puhdistus

Rasvakanavien puhdistus

Toteutamme joustavasti ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistukset. Ravintola- ja suurtalouskeittiöiden ilmanvaihtokanavien puhdistus on tehtävä vähintään vuosittain. Puhdistamattomat rasvakanavat muodostavat palovaaran. Tulipalon syntyessä puhdistamattomat rasvakanavat levittävät tulen ilmanvaihtokanaviin.

T&T Air Oy toteuttaa rasvakanavien puhdistukset asiantuntevasti ja laadukkaasti. Toimitamme asiakkaallemme tekemästämme työstä kattavat, kuvalliset raportit.

Ota yhteyttä