Nuohouspalvelut

Takat

Savupiiput

Keskuslämmityskattilat

Nuohouspalvelut

T&T Air Oy tarjoaa ammattitaitoisia nuohouspalveluita. Asiakkaitamme palvelee koulutettu ja ammattitutkinnon suorittanut nuohooja.

Asianmukainen koulutus ja osaaminen sekä työkokemus takaa laadukkaan työjäljen. Asiantuntijallamme on myös teoriakoulutus puhdistuksiin sekä mittauksiin ja säätöihin.

Ota yhteyttä

Tulisijojen ja savuhormien nuohouspalvelut

Kiinteistön omistajan, haltijan ja yritystoiminnan harjoittajan on huolehdittava tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä, määräajoin tehtävästä nuohouksesta. Jatkuvassa käytössä olevien asuntojen sekä muiden kiinteistöjen osalta nuohous tulee tehdä kerran vuodessa. Kotitalouksien käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa nuohous tulee suorittaa vähintään kolmen vuoden välein. Muunlaisessa vapaa-ajan käytössä olevissa asuinkiinteistöissä nuohous pitää tehdä vuosittain.

T&T Air Oy tarjoaa ammattitaitoista nuohouspalvelua. Nuohoamme tulisijoja, kuten takkoja. Puhdistamme savupiiput ja keskuslämmityskattilat. Tulisijojen ja savuhormien nuohouksen yhteydessä teemme yleisluontoisen kuntotarkastuksen ja tarkastamme paloturvallisuuteen liittyvät suojaetäisyydet. Havaitsemistamme puutteista tai korjaustarpeista ilmoitamme asiakkaallemme sekä annamme asiantuntijaneuvoja tulisijojen käyttöön liittyen.